top of page

Afgelasting trainingen tot en met 11 november voor alle leeftijden

Beste ouders, springers,

Met spijt in het hart hebben we besloten om naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de Vlaamse regering vanaf woensdag 28 oktober géén training meer te geven. We zullen dus ook voor de -12 jarigen onze trainingen stilleggen en verlengen wij ook onze herfstvakantie. 

Voor de -12 jarigen starten we opnieuw op vanaf 12 november (tenzij er strengere maatregelen worden opgelegd door de overheid). Voor de +12 jarigen wachten we de beslissingen van de overheid af om opnieuw op te starten. Uiteraard zullen we jullie tijdig informeren.

We betreuren ten zeerste deze beslissingen te moeten nemen en begrijpen de teleurstelling die dit bij iedereen teweegbrengt. Maar we zien ons als club mede verantwoordelijk om de gezondheid van onze sporters, hun families, vrijwilligers, club, trainers en supporters te garanderen. We roepen iedereen op om de maatregelen strikt op te volgen zodat we binnen afzienbare tijd opnieuw allemaal kunnen genieten van onze sport.  

Sportieve groeten,

De trainersRecente blogposts

Alles weergeven

Beste ZeRo Skippers, Beste Zomerkampers 2022, Ook dit jaar zullen we een Zomerkamp en Zomerstage organiseren. Dit maal al voor de achtste keer! Zowel het kamp als de stage gaan door van 10 tot 14 juli

bottom of page