top of page

Hier vind je het aanbod aan kledij en touwen dat wij als club aanbieden voor het huidige seizoen. Touwen kan je aankopen tijdens de lessen; kledij kan je aankopen in onze webshop. Het overzicht van touwen is enkel zichtbaar op een desktop, niet op een mobiel apparaat.

Kledij

Alle kledij die door ZeRo Skip vzw wordt aangeboden kan je terugvinden in onderstaande webshop. De kledij is telkens voorzien van een afdruk van het ZeRo Skip logo en je hebt de mogelijkheid om je naam te laten drukken op sommige kledingstukken. Je bestelt ze via de webshop en je kan deze dan gaan afhalen in de winkel of laten leveren bij jouw thuis met de post. Je krijgt een bevestiginsmail wanneer je kledij klaar is om afgehaald/geleverd te worden.

Hier kan je wat extra informatie vinden over hoe je je naam op een bepaald kledingstuk laat drukken of hoe je moet afrekkenen. Als je vragen hebt, mag je deze altijd mailen naar zeroskip.info@gmail.com en dan zien we wat we voor je kunnen doen.

 

Aanbod kledij/touwen

Touwen

Er is steeds keuze uit kleuren die wij op stock hebben. Zelf kleuren aanvragen is niet mogelijk. Touwen kunnen aangekocht worden tijdens elke training, vraag hiervoor meer info aan je trainer.

Single rope short handles

€10

Single rope long handles

€10

Speed rope

€20

Blokjestouw korte handvaten

€15

Altijd goed om mee buiten te springen!

Altijd goed om mee buiten te springen!

Blokjestouw lange handvaten

€15

 

Altijd goed om mee buiten te springen!

Single rope

€5

Rope clips

€1

bottom of page