top of page

Corona update


De Coronacrisis heeft de afgelopen weken en maanden de actualiteit bepaald en ook wij blikken even terug op het effect van deze wereldwijde pandemie op onze activiteiten.

Zo waren er om te beginnen de "Skip in uw kot" challenges die met veel enthousiasme werden gevolgd, een leuke manier om toch te blijven springen en voor ons vooral heel leuk om al jullie filmpjes te posten op onze Instagram verhaallijn.


Ook de Gymfed organiseerde een "Skip in uw kot" battle en wat zijn we fier dat we jullie kunnen melden dat Fee Ollevier de winnaar was bij de 9-11 jarigen.

Minder fijn was het feit dat alle wedstrijden werden afgelast, ook onze Challenge Day en Recrea Showteams wedstrijd kon niet doorgaan. Het WK dat dit jaar gepland was in juli in Canada is eveneens afgelast. Zeer spijtig nieuws voor onze eerste WK deelnemer ooit, Jorrit Bollijn, die zich via een topprestatie op het Belgisch kampioenschap in november wist te plaatsen voor dat WK.

Door de versoepeling van de maatregelen op 15 mei, kunnen we al terug buiten trainen in groepen tot 20 personen. We zijn aan het evalueren wanner we terug van start kunnen gaan met indoortrainingen. Om te compenseren voor de gemiste recrea-trainingen, hebben we beslist om in de vakantie nog steeds recreatieve trainingen aan te bieden. Hierover krijgen jullie zeker nog info op het einde van de maand.Comments


bottom of page