top of page

Datum ZeRo Skip zomerkamp en stage bekend

Ook dit jaar zullen we een Zomerkamp en Zomerstage organiseren. Omdat we nog niet weten wat de regels voor de kampen deze zomer zullen zijn, hebben we meteen beslist het kamp en stage te spreiden over 2 weken.


Het zomerkamp zal doorgaan van 12 tot 16 juli 2021 in de SportCube (Eppegem). Het kamp is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 14 jaar. De dagen zijn gevuld met steeds minimum 3u rope skipping of varianten van de sport. Andere activiteiten op het programma zijn knutselen, grote spelen, waterspelletjes, ...


De zomerstage zal doorgaan van 9 tot 13 augustus 2021 in de SportCube (Eppegem). De stage is gericht op meer gevorderde skippers van 8 tot 16 jaar en is toegankelijk voor alle skippers die minstens hun 2e jaar bij de ZeRo Plus hebben afgewerkt of in een (pre-)competitiegroep zitten. Tijdens deze stage staat alles in het teken van het verbeteren van je rope skipping skills en zal voornamelijk op niveau gewerkt worden. Ook zullen er enkele workshops gegeven worden door lesgevers uit andere clubs!


We raden aan om je in te schrijven in de week die het meest aanleunt bij je eigen niveau.


Inschrijvingen zullen starten vanaf 1 februari 2021.

Comments


bottom of page