top of page

DROPPING – WANDELZOEKTOCHT – WINTERBAR

Een delegatie van ZeRo Skip wist zich te kwalificeren voor het WK Rope skipping in Ottawa, Canada in juli 2020. Hopelijk kunnen hier, na de Belgische teamkampioenschappen, nog één of meerdere ZeRo Skip-teams aan toegevoegd worden. Om de reis, accommodatie, kledij en extra trainingen van deze skippers te bekostigen, hebben het bestuur en de ouders van deze skippers zich verenigd en organiseren zij enkele activiteiten.

De eerste activiteit is een wandelzoektocht op 1 februari 2020. In groepjes van max. 6 personen droppen we jullie ergens te velde in de buurt. We geven jullie een stafkaart mee en vanaf dan dienen jullie een aantal punten te zoeken om op die manier de route terug te vinden naar het vertrekpunt.


Altijd al gedacht dat Kamp Waes iets voor jullie was? Hier is je kans om het te bewijzen. Uiteraard worden jullie vooraf zorgvuldig gebriefd, zodat iedereen de weg terug zal vinden.


We voorzien 2 tochten:


- een makkelijke tocht van 5 à 6 km  (waaraan ook de kleinsten makkelijk kunnen deelnemen);

- de volledige tocht van ongeveer 12 km.


Zowel bij het vertrek, onderweg als bij de aankomst zijn drankjes, warme soep en versnaperingen voorzien aan democratische prijzen in onze gezellige winterbar. Ook de niet-wandelaars zijn dus van harte welkom aan de scoutslokalen.


Datum: 1 februari 2020

Plaats van afspraak: scoutslokalen Elewijt (Diependaalstraat 34).

Vertrek: tussen 17h00 en 20h30  (bij inschrijving kunnen jullie jullie voorkeur aangeven, waar we dan in de mate van het mogelijke rekening mee zullen houden)

Prijs:     7 euro pp (volwassenen)

              4 euro pp (kinderen  tot/met 10 jaar)

               In deze prijs is een (sterk of warm) drankje onderweg inbegrepen


Zin in?

Schrijf je dan vlug in via deze link! Dit kan tot/met zondag 26 januari.

Inschrijving is pas definitief na betaling van het juiste bedrag op de WK-rekening BE57 9733 7559 3835 van ZeRo Skip.


Voor meer info kan je een mailtje sturen naar zeroskipdropping@gmail.com


Comments


bottom of page