top of page

Inschrijving Past Da Dag 2020

Op zaterdag 3 oktober vindt onze jaarlijkse Past Da Dag plaats! Zoals aangekondigd dit jaar in een speciaal en nieuw formaat, namelijk de Take-away edition.

Om ervoor te zorgen dat jullie toch een beetje feest kunnen vieren hebben we er een exclusieve Italiaanse avond van gemaakt en een hele menukaart voorzien met aperitief, pasta, wijn en dessert.

Bovendien helpen we de winter wat voorbereiden en kan je zelfs wat extra bolognesesaus bestellen. Die kan je trouwens ook invriezen.

Er staan ook dit jaar weer verschillende lekkernijen op het menu: - Italiaanse aperitiefbordje (2 personen) - Spaghetti Bolognese (2p) - Linguine met roomsaus en groentjes (veggie) (2p) - Macaroni met kaas en hesp (2p)

- Linguine met zeevruchten (2p)

Om de afvalberg te beperken en om de organisatie haalbaar te houden, voorzien we alle pasta’s in een vaste portie die normaal gezien voor 2 volwassenen wordt geteld: 250gr (niet gekookte) pasta en 0,5 liter saus. Dat vraagt een beetje rekenwerk, o.a. als er kinderen mee-eten, maar overschot kan altijd in de vriezer😉

Let op: de pasta zal nog niet gekookt zijn en ook de saus moet nog worden opgewarmd.

De afhaling gebeurt op zaterdag 3 oktober in de Parochiezaal Eppegem, Zenneweg 7. In dit invulformulier zal je een tijdslot kunnen kiezen en kan je je bestelling doorgeven.


Inschrijven kan tot 27/09/2020. Nodig gerust ook je hele bubbel uit en aarzel niet door te sturen naar familie en vrienden. ZeroSkip dankt jullie alvast hartelijk voor jullie bestelling.Comments


bottom of page