top of page

ZeRo Skip zomerkamp 2019

KAMP

Dit jaar organiseren we de vierde editie van ons eigen sportkamp! Na het succes van vorig jaar bieden we voor onze gevorderde skippers opnieuw een rope skipping stage aan! Lees zeker verder hieronder!


Het kamp zal doorgaan van 8 tot 12 juli in sporthal de Waterleest (Eppegem) en is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 16 jaar. De opvang start om 8u 's ochtends en eindigt om 18u 's avonds. De activiteiten starten elke dag om 9u30 en eindigen om 16u30.

De dagen zijn gevuld met steeds minimum 3u rope skipping of varianten van de sport. Andere activiteiten op het programma zijn knutselen, grote spelen, waterspelletjes, ...

De prijs voor een hele week kamp bedraag 80€ voor leden en 90€ voor niet-leden (hierin zit de extra verzekering die moet worden afgesloten voor niet-leden). In de inschrijving zit een drankje en een 4-uurtje, gediplomeerde trainers, verzekering, andere activiteiten. Middageten moet zelf voorzien worden.STAGE

Voor meer gevorderde skippers organiseren we dit jaar ook een rope skipping stage. Deze stage vindt ook plaats van 8 tot 12 juli in sporthal de Waterleest en is toegankelijk voor alle skippers die minstens hun 2e jaar bij de ZeRo Plus hebben afgewerkt of in een (pre-)competitiegroep zitten.

Tijdens deze stage staat alles in het teken van het verbeteren van je rope skipping skills en zal voornamelijk op niveau gewerkt worden. Ook zullen er enkele workshops gegeven worden door lesgevers uit andere clubs!


Skippers die minstens hun 2e jaar bij de ZeRo Plus hebben afgewerkt of in een (pre-)competitiegroep zitten mogen indien zij dit wensen uiteraard ook kiezen voor het gewone zomerkamp.

Ben je niet zeker of je nu beter voor het kamp of de stage kiest, stuur gerust een mailtje naar zeroskip.info@gmail.com.


Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen, dat je terugvindt in deze link.

Comentários


bottom of page