top of page

ZeRo Skip Zomerkamp en Zomerstage 2020

Dit jaar organiseren we de vijfde editie van ons eigen sportkamp! Na het succes van vorig jaar is er voor de meer gevorderde skippers ook een rope skipping stage.



ZOMERKAMP Het kamp zal doorgaan van 13 tot 17 juli in sporthal de Waterleest (Eppegem) en is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 16 jaar. De opvang start om 8u 's ochtends en eindigt om 18u 's avonds. De activiteiten starten elke dag om 9u30 en eindigen om 16u30. De dagen zijn gevuld met steeds minimum 3u rope skipping of varianten van de sport. Andere activiteiten op het programma zijn knutselen, grote spelen, waterspelletjes, ... De prijs voor een hele week kamp bedraagt 80€ voor leden en 90€ voor niet-leden (hierin zit de extra verzekering die moet worden afgesloten voor niet-leden). In de inschrijving zit een drankje en een 4-uurtje, gediplomeerde trainers, verzekering, andere activiteiten. Middageten moet zelf voorzien worden. STAGE Deze stage vindt ook plaats van 13 tot 17 juli n sporthal de Waterleest en is toegankelijk voor alle skippers die minstens hun 2de jaar bij de ZeRo Plus hebben afgewerkt of in een (pre-)competitiegroep zitten. Tijdens deze stage staat alles in het teken van het verbeteren van je rope skipping skills en zal voornamelijk op niveau gewerkt worden. Ook zullen er enkele workshops gegeven worden door lesgevers uit andere clubs!


Ben je niet zeker of je nu beter voor de kamp of de stage kiest, stuur dan gerust een mailtje naar zeroskip.info@gmail.com

Inschrijvingen voor het ZeRoSkip kamp kan via de volgende link:

bottom of page